Skip to content

Volg ons!

Gratis verzending & retour

Over ons

Met Pockiesling heb je al je essentials op één plek. Houd je telefoon binnen handbereik en verlaat nooit meer je huis zonder je telefoon, sleutel en pasjes.

Pockiesling is het telefoonhoesje voor je smartphone, met afneembaar én verstelbaar koord, kaarthouder en sleutelhanger samen in één handige phonesling. Altijd handsfree op de fiets, tijdens festivals, reizen, uitgaan, in de gym of op je drukke baan.

Misschien heb je het al bij de leukste influencers en fashionista’s gespot: het telefoonkoord is de ultieme zomer musthave! Pockiesling is een beschermende telefoonhoes, met verstelbaar en afklikbaar koord, kaarthouder en sleutelhanger in één trendy product.
 
Al je essentials binnen handbereik, en vergeet nooit meer je telefoon, pinpas en sleutel. Hands-free op de fiets, tijdens het joggen of de hond uitlaten. Houd je telefoon binnen handbereik voor belangrijke e-mails, telefoontjes of video calls. 
 
Pockiesling is een Nederlands bedrijf dat vorige zomer is opgezet door een paar goede vriendinnen en vrouwelijke ondernemers die een oplossing zochten om hun drukke levens makkelijker te maken. Na meerdere eigen designs en prototypes te hebben getest en verbeterd was Pockiesling geboren: de perfecte mix tussen tech gadget en fashion item. 
 
Onze smartphone is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met ons leven - dus waarom zou je voor minder kiezen als het gaat om je telefoon hoes? Pockiesling biedt naast bescherming voor je smartphone, ook de functionaliteit en fashion van een hippe handtas. Ideaal voor onderweg, op werk of home office, in de sportschool, tijdens het uitgaan of reizen. 
 
Voor drukke mama’s, CEO’s, ondernemers, studenten, sportievelingen en avonturiers. Veelzijdig en voor elke levensstijl: Pockiesling is voor elke vrouw (of man)!

Alles in één. Altijd handsfree!

Bestel jouw Pockiesling nu hier!

Voor sales vragen: constance@pockiesling.com
Voor pers: zie hier onze press kit

Gratis & snelle levering

30 dagen retourrecht

Gratis retour